DIRECT CONTACT MET KEVIN OF ANNE? 088 - 209 00 07

ACTIVATE NOW!


GET IN BUSINESS!


LETS CONNECT!

Activate Now!Actietarief 2020 van €9,95 excl. btw per maand


Geen aansluitingskosten of verrassingen achteraf


Een vaste commissie op iedere boeking


Geen betalingsrisico voor de klant


Samen digitaal verbonden en efficiënt

Welkom bij Onemeeting.com, HOME OF MEETINGS!
Onemeeting.com biedt een ‘thuis voor iedere bijeenkomst’. Dat is onze missie. Alles begint met ons unieke aanbod aan bijzondere locaties voor onze huidige en toekomstige klanten. Wij kijken ernaar uit om uw unieke locatie zichtbaar en vindbaar te maken voor al onze opdrachtgevers van één of meerdaagse bijeenkomsten. 

We maken onze boekers en klanten gelukkig met het rijkste en ruimste aanbod aan locaties. Daarom nodigen we inspirerende vergader- en eventlocaties in Nederland & België aan te sluiten bij dé ‘Home of Meetings’.

ACTIVATE NOW. GET IN BUSINESS. LETS CONNECT

U ontvangt aanvragen van onze klanten. 

Lees meer

Business

Connected

Direct meer zichtbaarheid voor uw locatie.

Aanmelden

Activate

Samen digitaal verbonden en efficiënt.

Lees meer

De ervaringen van onze aangesloten locaties:

Testimonials

Gijs Hopman

Bar Beton

"Wij ervaren de samenwerking met Onemeeting.com als zeer prettig, mede door de vriendelijkheid en plezierige manier van communiceren.

Door de professionele manier van offertes opvragen, juiste planning en goede financiële afwikkeling onderscheid Onemeeting.com zich van de rest.

"

Jenny Rennenberg 

BCN

"De Meeting Experts van Onemeeting.com weten de wensen van de klant goed in kaart te brengen. Op deze manier zijn wij altijd in staat om een passende offerte te maken en dat maakt het schakelen makkelijk! De snelle en prettige communicatie draagt eveneens bij aan onze fijne samenwerking.“ 

Nilay Cakir

Space to Create

"De samenwerking met Onemeeting.com verloopt altijd heel fijn. De communicatie verloopt goed. Korte lijnen en de medewerkers zijn goed bereikbaar. Tevens zijn de medewerkers altijd bereid om met je mee te denken en te denken in oplossingen. In het voordeel van zowel de klant (boeker) als de locatie."

© 2020 - Onemeeting.com